Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο Α.Τσιρογιάννη

Η ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ παρέχει υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στην αποτελεσματικότητα, την εξατομίκευση των αναγκών σας και την εμπιστοσύνη. Η ομάδα μας προσεγγίζει κάθε πελάτη μεταφέροντας την εμπειρία, τη γνώση και την ικανότητα σε συνδυασμό με την επιχειρηματική κουλτούρα και την άρτια τεχνολογική υποδομή και οργάνωση.

Η εξειδίκευση και οι υπηρεσίες μας δεν περιορίζονται στις παραδοσιακές φοροτεχνικές και λογιστικές υπηρεσίες που προσφέρει ένα απλό λογιστικό γραφείο αλλά επεκτείνονται σε ευρύτερους τομείς όπως η χρηματοοικονομική διοίκηση και ο επιχειρηματικός σχεδιασμός με πολλές ειδικές εφαρμογές.

Η εμπειρία μαζί με την σφαιρικότητα των γνώσεων μας αποτελεί την εξειδίκευση μας, ώστε να υποστηρίζουμε διαφορετικές περιπτώσεις και ανάγκες εξίσου αποτελεσματικά.

Σκοπός όλων μας η εξυπηρέτηση και η επίλυση φορολογικών, ασφαλιστικών, ενεργειακών και γενικά επιχειρηματικών προβλημάτων. Η θέση των γραφείων δίνει την ευκαιρία να απαντάμε και στα πιο εξεζητημένα θέματα και να τα επιλύουμε με ταχύτητα. Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε μας!